מוצרים למסעדות

חברת ש. זעפרני שיווק מזון בע"מ מציעה לקהל לקוחותיה מגוון ענק של מוצרי מזון מהמותגים המובילים בישראל ובעולם.
מקימים מסעדה חדשה? מעוניינים לרענן את הציוד או את המוצרים במסעדה שלכם? בזעפרני תוכלו למצוא מבחר ענק של ציוד למסעדות ומגוון ענק של מוצרים למסעדות מכל הסוגים ולכל סגנונות ההסעדה.

מוצרים למסעדות – מה זה כולל?

החלום של אנשים רבים זה לפתוח מסעדה וזאת מכיוון שבישול הוא אהבה של רבים. אך שימו לב ניהול מסעדה זה לא עניין של מה בכך ואם אתם רוצים לנהל מסעדה מוצלחת לא די לדעת לבשל טוב אלא עליכם להיות אנשי עסקים ממולחים. יש דברים רבים לחשוב עליהם בעת הקמת מסעדה כמו עיצוב המסעדה, הצוות, התפריט והמקום שבו המסעדה תהיה אך נראה כי הדבר החשוב ביותר זה מוצרים למסעדות.
עליכם להבין כי ללא ציוד או מוצרים מתאימים אי אפשר לבשל אוכל ברמה גבוהה ובכמויות רבות ולכן יש לקנות ציוד מתאים למסעדה ולהשקיע באותם מוצרים למסעדות. הציוד כולל בין היתר סירים, תנורים, מחבתות, כלי אפייה, גז, צ'יפסר חומרי גלם ועוד. עליכם לדעת כי זו השקעה לא קטנה וכי ללא ציוד זה המסעדה שלכם לא תצליח לתפקד וזה משהו שאתם חייבים להפנים אם אתם רוצים לנהל את המסעדה המושלמת והרווחית ביותר שיש.

מוצרים למסעדות – איך זה יכול להשפיע על הצלחת המסעדה?

אז מדוע מוצרים למסעדות חשובים יותר מאשר למשל חומרי גלם לאפיה? אם כן הציוד ומוצרי המזון הם הבסיס של המסעדה. כפי שאוטו לא יכול לנסוע ללא גלגלים או מטוס לא יכול לטוס ללא כנפיים כך מסעדה לא יכולה להתנהל ללא ציוד.
עליכם להבין שאם תקנו ציוד למסעדה גרוע האוכל שלכם יהיה גרוע. לא רק זאת אלא שציוד גרוע יכול לסכן את השפים והטבחים וזאת מכיוון שהם יכולים להיכוות או להישרף מן הציוד. לכן אם אתם רוצים להקים מסעדה ולעשות זאת בצורה הטובה ביותר שיש אתם חייבים אבל חייבים לקנות ציוד למסעדה ברמה הגבוהה ביותר שיש ולא להתפשר על כך לעולם.

למה חשוב לשים לב בקנייה של ציוד למסעדות?

אז איך נדע איזה ציוד למסעדה כדאי לנו לקנות? התשובה היא שאנו צריכים קודם כל לבחון את עלויות הציוד. ההמלצה שלנו היא לא לקנות את הציוד היקר בשוק אך גם לא את הציוד הזול בשוק בכדי להבטיח כי אתם קונים בכל זאת ציוד איכותי וטוב.
לצד המחיר של הציוד אנו צריכים לבחון את הגודל שלו. עלינו לוודא כי הציוד נכנס למסעדה ללא קושי ושיש די מקום במטבח בשביל הציוד שאנו קונים. עליכם גם לוודא כי הציוד עומד בתווי התקן המחמירים ביותר שיש וזאת בכדי לוודא כי הוא לא יתקלקל או יסכן את הטבחים. אל תתפשרו על הציוד שאתם קונים לעולם בכדי להבטיח מסעדה מוצלחת ומצליחה.

0
    0
    העגלה שלך